Adviezen

Alles over wat u misschien altijd al wilde weten over de mogelijkheden om te kijken welke kleuren u laten stralen d.m.v een kleur en kledingadvies, welke stijl het beste bij uw persoonlijke kenmerken en levenssituatie, lichaamsvorm en gezichtsvorm past.

Adviezen

Kleuradvies

Bij een kleuranalyse wordt met kleuranalyse- en kleurendoeken gezocht naar uw persoonlijke sterke kleuren en accent tinten. Aangevuld met een Poweranalyse komt u te weten welke kleuren je bewust maken van de kracht van kleur en het volgen van je hart. Kleur is emotie.

Stijladvies

Een stijladvies komt na een kleuranalyse en omvat kleding, kapselmodel en accessoireadvies welke bij uw figuur en gezichtsvorm het beste past. Bijna niemand heeft een figuur of gezicht dat perfect in balans is en de juiste verhoudingen heeft. Maar met optische illusie kun je veel bereiken.

Adviezen
Adviezen

Imagoadvies

Na een kleuranalyse en kledingadvies is er ook een imagoadvies mogelijk. Bij een goed Imago is er een balans tussen mimiek, kleding, accessoire, make-up, kapsel, houding en beweging en uw persoonlijke natuurlijke kenmerken.

Met Het Imagospel kunnen we op een leuke manier, met kleine of grote groepen u bewust maken wat voor effect uw Imago(beeld) op anderen heeft. Of hoe u zakelijk het beste met elkaar kunt samenwerken. “Zie hoe bijzonder u bent door de ogen van een ander”

Metamorfoses

Het totaalplaatje

Wilt u ook een metamorfose dan komt u eerst hier bij mij voor een volledige kleur en stijladvies ondersteund met een kleurenpaspoort en een persoonlijk kleur en stylingverslag en ik maak u op in uw make-up kleuren van Golden Rose.

Adviezen

Stuur een email

Stuur mij een email en ik zal hem z.s.m. beantwoorden.

Volg mij

Regelmatig post ik interessante berichten op mijn social media kanalen!

 

Info

Bel 0031 655 114034

Adres

U kunt mij bereiken op onderstaand adres in een gezellige sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.

Paltrokmolen 122,

6003 CX Weert

logo_groot_vip