Ageeth Sensen-Brouns

Een passie voor sterke combinaties, kleuren en verhoudingen.

Over Ageeth

Sense N Colours is sinds 2008 de passie van Ageeth
Sinds 2000 werk ik samen met mijn partner Ruud in ons bedrijf
Toproc http://www.toproc.nl  vanuit waar wij loopbaanbegeleiding, (Imago)coaching en organisatieadvies verzorgen voor een breed scala aan organisaties en bedrijven.
Om de theoretische kennis van Ruud te ondersteunen vanuit mijn natuurlijke creativiteit heb ik mij de volgende vragen voorgelegd: “wat kan ik, waar ligt mijn passie, wat wil ik nog meer en wat kunnen wij samen betekenen voor mensen en organisaties?”
Omdat stijl en kleur in huis en tuin maar ook in uiterlijk en omgeving mij steeds heeft geïnteresseerd ben ik altijd bezig gebleven met dit onderwerp. Na een kappersopleiding, diverse coupeuse opleidingen, vakopleiding bloemschikken, bloemdecoraties, tuinarchitectuur en het succesvol adviseren bij inrichtingen van diverse aard heb ik daaraan de opleiding kleur, stijl, visagie en imagoadvies toegevoegd en een specialisatie in mengtypes succesvol afgerond. Mijn passie voor sterke combinaties, kleuren en verhoudingen is daarbij altijd leidend geweest. 

Omdat de psychologie achter de kleurtypes mij altijd erg interesseerde ben ik blijven zoeken naar nog meer verdieping. Door de Personal Power Plus Expert dagen te volgen en nu, met het toevoegen van het Imagospel, heb ik het gevoel mensen hiermee nog beter te kunnen coachen bij het zichtbaar maken van hun talenten en verlangens.

Mijn expertise: Imagocoach, kleur en Stijlcoach, visagie, kapseladvies, loopbaanbegeleiding, NLP

Stuur een email

Stuur mij een email en ik zal hem z.s.m. beantwoorden.

Volg mij

Regelmatig post ik interessante berichten op mijn social media kanalen!

 

Info

Bel 0031 655 114034

Adres

U kunt mij bereiken op onderstaand adres in een gezellige sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.

Paltrokmolen 122,

6003 CX Weert

logo_groot_vip