Wat houdt een Imagoadvies in?
Na een kleuranalyse en kledingadvies is er ook een imagoadvies mogelijk. Bij een goed Imago is er een balans tussen mimiek, kleding, accessoire, make-up, kapsel, houding en beweging en uw persoonlijke natuurlijke kenmerken. Hoe meer evenwicht er is tussen de elementen die bij u vastliggen, zoals lichaamsbouw, karakter, genen en de uiterlijke kenmerken, hoe meer u zult winnen aan authenticiteit. Hoe meer evenwicht, hoe geloofwaardiger u zult overkomen.

Uiteraard is het ook van belang dat u zich goed voelt en dat laat zien. Indien u zichzelf verstopt heeft dit een slechte invloed op uw imago. Des te meer u van zichzelf durft te laten zien, hoe aantrekkelijker, boeiender en overtuigender u overkomt.
“Het mooiste wat je kunt worden is uiteindelijk toch jezelf “
Hoe meer uw uitstraling klopt met u echte ik, hoe efficiënter uw communicatie en presentatie, hoe sterker uw imago. Met de juiste uitstraling gaat u zich ook zelfverzekerder voelen.
Mensen stellen  immers onbewust hun “innerlijk oordeel” in zeer korte tijd vast op basis van gedrag, houding en de stem van de ander.
Feel Good day, kleuradvies + make-up opmaak + kleurenpaspoort + make-up paspoort
Stijladvies + garderobecheck (dagdeel)
Personalshopping in Weert  (2 uur) €350,00
Bel mij voor het maken van een afspraak 0031655114034 of mail mij ageeth@sensencolours.nl