Het Imago Spel

Laat zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander!

Beeldmerk_Doos

Laat zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander!

Het Imagospel is een interactief spel, wat je uitdaagt om met volle aandacht naar elkaar te kijken en met elkaar in gesprek te gaan over je huidige en je eventuele gewenste Imago (beeld).

Imago is een optelsom van binnen- en buitenkant. Als de binnen- en de buitenkant elkaar versterken, dan kunnen we zien “Wie je bent” en wat voor kwaliteiten jij in huis hebt, hoe energiek of zelfverzekerd je overkomt. Klopt je kleding, kapsel en make-up met wat je communiceert, verbaal en Non-verbaal en met de indruk die je maakt op een ander?

Is die 1e Indruk belangrijk?
Binnen 1 minuut beoordelen mensen elkaar. Of het nu om een date, (sollicitatie)gesprek of een ontmoeting gaat. Goede reden om te weten wat jouw uitstraling is en hoe je overkomt.

Het Imagospel kan je dat op een luchtige, positieve manier, door de ogen van een ander, laten zien.
Voor wie?

  • Particulieren; voor vrienden, bekenden of familie om op een leuke manier met elkaar te ontdekken hoe je elkaars kwaliteiten kunt waarderen en op een positieve manier feedback kunt geven. Je gaat samen aan de slag om te kijken hoe je een goede eerste indruk en communicatie vorm geeft.
  • Zakelijke markt; teambuilding, elkaars kwaliteiten (leren)waarderen en hoe geef je elkaar op een positieve manier feedback. Communicatie te verbeteren en daardoor positieve resultaten te behalen als team. Bewustwording van Imago te vergroten, zowel de binnen- en de buitenkant. Wat wil je als team uitdragen?

Stuur een email

Stuur mij een email en ik zal hem z.s.m. beantwoorden.

ageeth@sensencolours.nl

Volg mij

Regelmatig post ik interessante berichten op mijn social media kanalen!

 

Info

Bel 0031 655 114034

Adres

U kunt mij bereiken op onderstaand adres in een gezellige sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.

Paltrokmolen 122,

6003 CX Weert