Wat houdt een Kleuranalyse en kledingadvies in?
Tijdens een kleuranalyse wordt met kleuranalysedoeken en kleurendoeken gezocht naar uw persoonlijke sterke kleuren en accent tinten. De ondertoon van uw huid koel of warm, natuurlijke haarkleur en de kleur van de ogen zijn bepalend of dat de kleur van uw kleding wel of niet staat. U krijgt een volledige uitleg over het ontstaan van de kleurenanalyse en waarom dat bepaalde kleuren u mooier maken.

Aan de hand van make-up tips en het opbrengen van make-up van Golden Rose, laat ik u zien welke foundation en make-up het beste bij uw huidtype passen. We gaan samen op zoek naar de kleuren die uw persoonlijkheid onderstrepen, kortom innerlijk en uiterlijk komen aan bod want kleur is ook emotie?.
Het kleur en kledingadvies gaat uit van 4 basistypes maar het is ook mogelijk dat u een mengtype bent. Hier heb ik mij tevens in gespecialiseerd.
De koele, warme, lichte, donkere, gedempte, heldere en contrast kleureigenschappen spelen hierbij een belangrijke rol. U krijgt meteen een persoonlijk kleurenpaspoort en een Sense N Colours make-up kleurenpaspoort naar keuze mee en enkele dagen na de sessie een uitgewerkt verslag over het gebruik van kleuren in uw kleding, haar, accessoires en make-up.

Kleur en kledingadvies, incl. kleuranalyse met kleurenpaspoort of kleurenwaaier, uitgebreid klantverslag, make-up kleurenpaspoort, make-up tips en opmaak, tips haarkleur
Tijdsduur 2.5 uur – € 115.00
Voor twee personen. Tijdsduur ± 4 uur – 199.00

Bel mij voor het maken van een afspraak 0031655114034 of mail mij ageeth@sensencolours.nl