Personal Power Plus

Personal Power Plus © meet wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat.

40kleurhartjes-45

Ontdek jouw kwaliteiten, talenten, diepste drijfveren en verlangens!

 

Omdat wij altijd al erg geïnteresseerd waren in de kracht van kleuren en de psychologie achter een persoonstype, zijn we op zoek gegaan hoe we dit nog meer zichtbaar kunnen maken voor onze klanten/cliënten. Dit kan bij Loopbaanbegeleiding en Imago coaching een toegevoegde waarde hebben.

Aan de hand van een verkorte of uitgebreide Persoonlijke Profiel Analyse kunnen wij je zichtbaar maken, aan de hand van een rapport, welke kwaliteiten jij in huis hebt en wat je kunt betekenen als je helemaal jezelf bent, zonder twijfel of angst. Zowel privé als ook zakelijk zal dit een toegevoegde waarde zijn voor jezelf. Dit kan aangevuld worden met 40 gepersonaliseerde materialen in kleurgebruik voor je kleding en make-up

Je gaat ontdekken dat er meer in je zit dan je wellicht zelf vermoedt, je gaat leren hoe je dat kunt laten zien en hoe je daarmee kunt communiceren met de mensen om je heen. Innerlijk en Uiterlijk komen hierbij aan bod. Als jij in je kracht staat en vol passie kunt laten zien wat er in je zit, krijg je meer zelfvertrouwen en zal je dat ook uit stralen.

Het zet  aan tot het vormen van een positiever zelfbeeld door oog te hebben voor de positieve elementen in je totale voorkomen. Deze positieve elementen worden op een coachende manier overgedragen aan jouw als cliënt/klant inclusief de meerwaarde die daaraan mag worden toegekend.
In het bijzonder passen wij deze aanvulling (binnen de coaching en loopbaanbegeleiding) toe bij mensen met een wat beschadigd zelfbeeld of verkerend in een emotionele fase in hun leven.

Je leert ook waar dat er nog een uitdaging ligt voor (nog) meer succes.

Vraag naar de mogelijkheden? Ook voor teams is het mogelijk om de kracht van samenwerken en drijfveren uit te zoeken.

Stuur een email

Stuur mij een email en ik zal hem z.s.m. beantwoorden.

ageeth@sensencolours.nl

Volg mij

Regelmatig post ik interessante berichten op mijn social media kanalen!

 

Info

Bel 0031 655 114034

Adres

U kunt mij bereiken op onderstaand adres in een gezellige sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.

Paltrokmolen 122,

6003 CX Weert